Λέσβος | Και άλλες ασελγείς πράξεις εις βάρος της κατήγγειλε η 13χρονη | Και 2ο βίντεο αναζητά η Αστυνομία

Νέα στοιχεία για ασελγείς πράξεις εις βάρος της που δεν έχουν σχέση με την καταγγελλόμενη υπόθεση του βιασμού κατέθεσε στην Αστυνομία Μυτιλήνης, η 13χρονη ανήλικη.

Από μεταγενέστερη κατάθεσή της στην Αστυνομία, η 13χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Β. Αιγαίου, κατήγγειλε έκνομες και ασελγείς συμπεριφορές και από άλλους δύο άνδρες, που δεν έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που φέρονται σύμφωνα με την καταγγελία της να εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNEWS, την περασμένη Τετάρτη, συνοδευόμενη από τους γονείς της, η 13χρονη πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης και κατήγγειλε έναν 64χρονο και έναν 22χρονο, τον πρώτο για γενετήσιες πράξεις και τον δεύτερο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η 13χρονη, παρουσία ψυχολόγου της ΕΛΑΣ, κατήγγειλε ότι με τον 64χρονο συνευρέθηκε ερωτικά σε σπίτι στην Αγιάσο στις 31 του περασμένου Αυγούστου, με τη θέλησή της, αλλά ο άνδρας βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τις ερωτικές πράξεις. Ο 22χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 13χρονη, προέβη τον περασμένο Ιούνιο σε ασελγείς προτάσεις. Σχηματίστηκε συμπληρωματικά δικογραφία σε βάρος τους και συνεχίζεται η προανάκριση σε συνδυασμό με την καταγγελία που είχε κάνει η ανήλικη πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή : ertnews.gr / Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης, Δήμητρα Λαχουρή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο