Άγιο είχε ο ιδιοκτήτης του ΡΑΔΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗ σε τροχαίο ατύχημα

΄Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/10/2025) στον δρόμο λίγο έξω απο τα Βασιλικά πρός την Καλλονή, μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ.

ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο κατά την προσπέραση Μπετονιέρας, σε δρόμο με περιορισμένη ορατότητα στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο διερχόμενο απο την αντίθετη κατευθυνση.

Χάρην της ψυχραιμίας του οδηγού του 2ου οχήματος (ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού ΡΑΔΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗ), και της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς του διερχόμενου ΙΧ, ο οποίος δεν πανικοβλήθηκε οταν αντίκρυσε το ΙΧ να προσπερνάει και να είναι στο ρευμα, προσπάθησε να αποφύγει την μετοπική σύγκρουση, βγάζοντας το ΙΧ εκτός οδοστρώματος (φώτο 2) με αποτέλεσμα να συγκρουστούν στο πλάι, με το αυτοκίνητο που επιχείρησε την επικίνδυνη προσπέραση σε δρόμο με διπλή λωρίδα, να παρασυρθεί από την Μπετονιέρα,

Ευτυχώς απο την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανένας.

Δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί εάν η Μπετονιέρα είχε αναπτύξει ταχύτητα και αν ο οδηγός του δευτερου οχήματος δεν έβγαινε απο τον δρόμο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Μπετονιέρα ήταν γεμάτη μπετό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο