Άγριος καβγά μεταξύ δύο ανήλικων κοριτσιών – Προβληματισμός για τη βία και την αδιαφορία των θεατών που βιντεοσκοπούσαν

Έντονο προβληματισμό προκαλεί βίντεο που φέρεται να καταγράφει βίαιο καβγά μεταξύ δύο ανήλικων κοριτσιών, ο οποίος, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, σημειώθηκε περίπου στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου, σε δρόμο πίσω από την προκυμαία της Μυτιλήνης.

Το βίντεο, σύμφωνα με καταγγελία γονέα, διακινείται μεταξύ εφήβων της πόλης.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, στις εικόνες οι δύο κοπέλες φαίνεται να ανταλλάσσουν γροθιές στη μέση του δρόμου, ενώ γύρω τους βρίσκονται και άλλα ανήλικα άτομα.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι φέρονται να παρακολουθούν το περιστατικό και να το καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, αντί να επιχειρήσουν να σταματήσουν τον καβγά με ασφαλή τρόπο ή να ζητήσουν βοήθεια.

Ο γονέας που είδε το βίντεο δηλώνει σοκαρισμένος τόσο από τη βιαιότητα των σκηνών όσο και από τη στάση των υπόλοιπων ανηλίκων, όπως ο ίδιος την περιγράφει.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της βίας μεταξύ ανηλίκων, αλλά και τις διαστάσεις που μπορεί να λάβει η καταγραφή και η αναπαραγωγή τέτοιων σκηνών μέσω κινητών τηλεφώνων και ψηφιακών μέσων.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε ο καβγάς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε παρέμβαση των Αρχών.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment