Επίσκεψη του Δημάρχου Μυτιλήνης στην Αγιάσο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣΟΣ

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης στο πλαίσιο των επισκέψεων του στα χωριά του Δήμου,βρέθηκε σήμερα στην Αγιάσο όπου κι ενημερώθηκε για τα έργα πλακόστρωσης και αποκατάστασης δρόμων του χωριού.

Συνοδεύονταν από τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Φραντζέσκο και από την Πρόεδρο του χωριού Διαμάντω Ρουγκελλη. Αφού ενημερώθηκε για την πορεία των έργων ζήτησε την προσοχή για την σωστή αποκατάσταση των δρόμων με τρόπο τέτοιο που να συνάδουν με το παραδοσιακό ύφος της Αγιάσου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο της Αγιάσου όπου από τον Ιούνιο εκτελούνται έργα ενεργειακής αναβάθμισης αλλά και αποκατάστασης ζημιών που υπήρχαν στους χώρους.

Οι εργασίες εκτελούνται κανονικά και το σχολείο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου που σύμφωνα με το αρμόδιο Υπουργείο θα ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αγιάσο επισκέφθηκε και το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του χωριού.

Εκεί συναντήθηκε με το ιατρικό προσωπικό από το οποίο ενημερώθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται και για τις οποίες ελλείψεις αντιμετωπίζει. Απαιτείται η στελέχωση του έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει έκτακτες ανάγκες τις απογευματινές και βραδυνές, καθώς και η δυνατότητα ιατρικών αναλύσεων ώστε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις προς το Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε να στείλουν σχετικό υπόμνημα στην αρμόδια υγειονομική υπηρεσία με κοινοποίηση του, προκειμένου να παρέμβει για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο