Ακυρώθηκε για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι

Glastonbury Festival

Θύμα της πανδημίας του κορονοϊού έπεσε για δεύτερη χρονιά το Μουσικό Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι (Glastonbury Festival)  στο Ηνωμένο Βασίλειο.
«Παρά τις προσπάθειές μας να κινήσουμε γη και ουρανό, κατέστη σαφές ότι απλά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε φέτος το Φεστιβάλ» ανέφεραν οι διοργανωτές του, ο Μάικλ Ίβις και η κόρη του Έμιλι Ίβις.
«Λυπούμαστε που σας απογοητεύουμε. Όπως συνέβη και την περασμένη χρονιά, θα θέλαμε να προσφέρουμε σε όλους όσοι εξασφάλισαν εισιτήριο τον Οκτώβριο του 2019 τη δυνατότητα να μεταφέρουν την κατάθεσή τους των 50 λιρών στο επόμενο έτος, ώστε να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήριο για το Glastonbury 2022. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε σε θέση να ετοιμάσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για όλους μας το 2022! Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη, σταθερή υποστήριξή σας και προσβλέπουμε όλοι στις καλύτερες εποχές που θα έρθουν» τόνισαν στην ανακοίνωσή τους.
Το μεγαλύτερο Μουσικό Φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο από το 1970 στο τεράστιο αγρόκτημα Γουόρθι, στο Σόμερσετ, στη νοτιοδυτική Αγγλία και συγκεντρώνει έως και 150.000 λάτρεις της μουσικής.
Ωστόσο η περσινή επετειακή διοργάνωση με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων του Φεστιβάλ, με συμμετοχές των Κέντρικ Λαμάρ, Τέιλορ Σουίφτ και Πολ ΜακΚάρτνεϊ ακυρώθηκε ήδη από τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.  

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε ένα σχόλιο