Κιβωτός Μυτιλήνης | Οι πρώτες δύο καταγγελίες για παράνομα ζευγαρώματα ιδιόκτητων κατοικιδίων στην Λέσβο (και έπεται συνέχεια…)

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης κατήγγειλε σήμερα 1/3/2022 στην Ελληνική Αστυνομία δύο περιστατικά παράνομου ζευγαρώματος ιδιόκτητων σκυλιών στην Λέσβο (παράβαση που επιφέρει πρόστιμο 3.000 (τρεις χιλιάδες) ευρώ σύμφωνα με τον Ν.4380/2021, Άρθρο 8, παρ. 4:

«Οι ιδιοκτήτες σκύλων ή γατών μπορούν να αναπαράξουν το ζώο συντροφιάς μία (1) φορά σε όλη τη ζωή του. Για τον σκοπό αυτόν λαμβάνουν προηγούμενη άδεια από την Πενταμελή Επιτροπή Παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων του οικείου Δήμου της παρ. 8 του άρθρου 10, την οποία οφείλουν επίσης να ενημερώσουν για την πορεία της γέννας ιδίως, ως προς την περίθαλψη και εν γένει φροντίδα των νεογέννητων».

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, εφόσον λαμβάνουν γνώση αντίστοιχων περιστατικών, να ενημερώνουν την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης ώστε να ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία.ΜΑΖΙ μπορούμε να σταματήσουμε τους ανεύθυνους που δημιουργούν τα δυστυχισμένα “αδέσποτα” σκυλιά και γατιά στην Λέσβο.

Follow us on social media

Αφήστε ένα σχόλιο