Παρουσία Περιφερειάρχη Β.Α. τα εγκαίνια ύδρευσης στα Μεγάλα Θέρμα

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αργένου Βασίλης Τερζής, «εγκαινίασαν» χτες 15.09.2022 το νέο δίκτυο ύδρευσης που συνδέει την Άργενο με τον Οικισμό Μεγάλα Θέρμα, ένα έργο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και με προσωπική εργασία τοπικών αρχόντων και κατοίκων.

Παρόντες ήταν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, ο Ειδικός Σύμβουλος Γιώργος Σίμος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δημήτρης Ακριώτης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Αγγελική Σαραντινού, ο Πρόεδρος της Συκαμιάς Γιώργος Σαρόγλου και ο τέως Δήμαρχος Μήθυμνας Στέλιος Καραντώνης.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί με το έργο αυτό ικανοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι δυσκολεύονταν και στερούνταν ένα πολύτιμο αγαθό όπως το νερό. Το έργο αυτό παράλληλα με την ανακατασκευή του δρόμου Σκάλας Συκαμιάς – Εφταλού προσδίδει επιπρόσθετη αξία στην περιοχή και την κάνει ακόμη πιο ελκυστική».

Ο Πρόεδρος Αργένου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη γιατί ολοκλήρωσε ένα έργο που λύνει πολλά προβλήματα στην περιοχή μας και στους κατοίκους οι οποίοι διαμένουν στα Μεγάλα Θέρμα. Το κομμάτι αυτό από την Σκάλα Συκαμιάς μέχρι και την Εφταλού έχει αναπτυξιακές δυνατότητες και με την στήριξη του Περιφερειάρχη και των συνεργατών του προχωράμε για να αναβαθμίσουμε συνολικά την περιοχή».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο