Τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Π.Ε. Λέσβου

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Π.Ε Λέσβου τελέστηκαν σήμερα 27.09.2022 από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Πανάγου Κουφέλου, του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κουρσουμπά, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά, του Προισταμένου της Υπηρεσίας Στρατή Τσομπανέλλη, υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και συνεταιριστών.

Στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας έδρας της Κτηνιατρικής, ο Περιφερειάρχης δώρισε στην Υπηρεσία ένα όχημα το οποίο θα εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες της και θα διευκολύνει το έργο των υπαλλήλων και των συναλλασσόμενων κατ επέκταση.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουφέλο, τον Προιστάμενο κ. Τσομπανέλλη και τους συνεργάτες τους, σημειώνοντας πως η εξέλιξη και η πορεία της Κτηνιατρικής είναι εντυπωσιακή από την ημέρα που ανέλαβε η σημερινή Περιφερειακή Αρχή.

« Όταν αναλάβαμε την Περιφέρεια, επισκέφτηκα με τους συνεργάτες μου την Υπηρεσία και την είδα να είναι σε μια κατάσταση πολιορκίας πάνω στην Παγανή. Το θεωρήσαμε ντροπή για τους συναλλασσόμενους αλλά και για τους υπαλλήλους και αμέσως έδωσα εντολή να προχωρήσουμε στην εξεύρεση κτιρίου και νέας διεύθυνσης για να στεγαστεί η Υπηρεσία. Μας πήρε αρκετό καιρό γιατί γνωρίζεται ότι οι διαδικασίες στο δημόσιο είναι χρονοβόρες. Ωστόσο είμαστε χαρούμενοι που η Κτηνιατρική μεταφέρθηκε σε ένα περικαλλές κτίριο.

Πέραν του κτιριακού στην υπηρεσία υπήρχαν και προβλήματα μεταξύ των υπαλλήλων και η λειτουργία της ήταν με προβλήματα. Επέλεξα νέο Διευθυντή. Με δικαίωσε η επιλογή μου. Και ο ίδιος και η Κτηνιατρική έχουν μια θεαματική εξέλιξη και δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα. Στηρίζουμε την δουλειά που γίνεται εδώ και με την έλευση των τριών μόνιμων κτηνιάτρων που θα προστεθούν και με την λειτουργία του Κτηνιατρείου στον Μανταμάδο και με την χορηγία του αυτοκινήτου που παραδώσαμε σήμερα και με όλα όσα κάνουμε καθημερινά για τους κτηνοτρόφους μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο