Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός στη Μυτιλήνη, κατηγορούμενος για εμπρησμό

Συνελήφθη, σήμερα (14-02-2023) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επίσης, το αδίκημα της πρόκλησης φθορών, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς σήμερα το πρωί στην παραπάνω περιοχή, προκάλεσε φθορές με τσεκούρι σε σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ημεδαπού και ακολούθως προξένησε πυρκαγιά σε αυτό, με τη χρήση εύφλεκτου υλικού.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κατασχέθηκαν, πανί εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό και ένα τσεκούρι, ενώ από τις έκνομες ενέργειες του δράστη προκλήθηκαν φθορές – υλικές ζημιές, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις -10.000- ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ την έρευνα συνέδραμε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο