ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ | Στελεχώστε το Π.Ι. Αγιάσου με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές φαίνεται ότι θα εντείνονται οι πανηγυρικές ανακοινώσεις του Βουλευτή της ΝΔ κύριου Αθανασίου για πράγματα που έγιναν αν και ήταν αυτονόητα, αλλά και για άλλα που θα γίνουν!!!

Ξεχνώντας μέσα στην τετραετία της διακυβέρνησης της ΝΔ ότι αυξήθηκε η υποστελέχωση του νοσοκομείου μας και πολύ περισσότερο των κέντρων υγείας στην ύπαιθρο, ξεχνώντας ότι τα κέντρα υγείας, εκτός από έλλειψη προσωπικού αντιμετωπίζουν μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικά εφόδια, ασθενοφόρα κ.α.

Πανηγυρίζουν όμως για τη προμήθεια του μηχανήματος σπιρομέτρησης, κατάλληλο για παιδιά, που στην ουσία δεν θα έπρεπε να λείπει από κανένα κέντρο υγείας της υπαίθρου, όπως και πολλά άλλα.

Πανηγυρίζουν για τις δωρεές ιδιωτών που έρχονται να αντικαταστήσουν την κρατική μέριμνα για την υγεία λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης. Απαιτούμε εδώ και τώρα από την κυβέρνηση να στελεχώσει με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, όπως και τεχνολογικό εξοπλισμό για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Π.Ι. Αγιάσου, γιατί βρισκόμαστε σε ορεινή περιοχή με πολλά προβλήματα, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Αγιάσου του ΚΚΕ καλεί το λαό της Αγιάσου να δώσει μάχη μαζί με τους υγειονομικούς, συσπειρωμένος στα σωματεία του και στους άλλους μαζικούς φορείς για το δικαίωμά του στην υγεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο