«Χαμός» στον Πολιχνίτο | Σύλληψη 4ων ατόμων για εξύβριση και βία κατά αστυνομικών

Συνελήφθησαν, στις (25-02-2023) στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερα (4) άτομα – ημεδαποί, για διάπραξη έκνομων ενεργειών σε βάρος αστυνομικών.

Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επιχειρήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε κατάστημα στην παραπάνω περιοχή, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διατάραξη ησυχίας.

Κατά το χρόνο του ελέγχου, οι συλληφθέντες που βρίσκονταν στο χώρο του καταστήματος, εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, αρνούμενοι να συμμορφωθούν σε υποδείξεις τους.

Κατά την εξέλιξη του περιστατικού, ένας από τους δράστες κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος αστυνομικού, κρατώντας μεταλλικό αντικείμενο, ενώ αντιστεκόμενος στη σύλληψή του, χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο δύο αστυνομικούς.

Η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής, της δυσφήμησης, της απείθειας, της βίας κατά υπαλλήλων και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο