Ιάσων Πιπίνης για την υποψηφιότητα του | «Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου»

Με αναφορές στην γενέτειρα του, το Μεσότοπο Λέσβου, και επισημαίνοντας τις βασικές του προτεραιότητες, ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ.Ιάσων Πιπίνης έκανε την πρώτη του δήλωση, μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Λέσβου, στη βιντεοσκοπημένη δήλωση μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, απευθύνει κάλεσμα «σε όλους τους συμπολίτες του, ανεξάρτητα από το κόμμα που ψήφισαν σε προηγούμενες εκλογές», ενώ δίνει έμφαση στους τομείς της υγείας, του τουρισμού αλλά και στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Τη δήλωση του συνοδεύει επίσης φωτογραφία σφίγγοντας το χέρι με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Ιάσονα Πιπίνη:

« Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Λέσβου. Επομένως θα διεκδικήσω, πρώτα ο Θεός, την ψήφο των συμπολιτών μου στη Λέσβο, στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο. Στόχος μου, ξεκάθαρα, είναι να εκλεγώ βουλευτής. Διότι με αυτή τη θεσμική ιδιότητα θα μπορέσω να συμβάλλω στην αναμόρφωση του Νομού Λέσβου. Κατάγομαι από το Μεσότοπο της Λέσβου, που φημίζεται για τους ανθρώπους του, για την αξιοσύνη τους και την εργατικότητα τους. Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου, ανεξάρτητα από το κόμμα που ψήφισαν σε προηγούμενες εκλογές. Το σχέδιο μου, που ετοιμάζω εδώ και έναν χρόνο, προβλέπει συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού, ενώ βάζει στο επίκεντρο τους νέους, δίνοντας κίνητρα για να παραμείνουν στα χωριά μας. Σύντομα θα παρουσιάσω τους βασικούς άξονες του σχεδίου μου. Ιδιαίτερη μέριμνα θα δείξω για τα δικαιώματα των συμπολιτών μας με αναπηρία. Δεσμεύομαι, αν εκλεγώ, να αγωνιστώ για να καλυφθούν, ει δυνατόν, όλα τα κενά και οι αδυναμίες που υπάρχουν, ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα αγαθά. Το σχέδιο μου προβλέπει συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την ενίσχυση του συστήματος υγείας. Περιλαμβάνει προτάσεις για τη στήριξη των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αλιέων. Είμαι πεπεισμένος πως αν αφήσουμε πίσω νοοτροπίες του παρελθόντος και αν δουλέψουμε όλοι μαζί, με σχέδιο, θα καταφέρουμε να αναμορφώσουμε τον Νομό Λέσβου ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο