«1.700.000€» για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων καμμένων εκτάσεων στις πληγείσες περιοχές (Βατερά – Βρίσα – Σταυρός)

Με δελτίο τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ ο Χαράλαμπος Αθανασίου ανακοίνωσε ότι υπεγράφη η απόφαση της κατασκευής αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυτικών έργων καμμένων εκτάσεων στις πληγείσες περιοχές των Βατερών – Βρίσας και τους Σταυρού συνολικής δαπάνης 1.700.000€.

Συγκεκριμένα :

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι:

«Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ Κώστας Σκρέκας υπέγραψε την απόφαση Κατασκευής Αντιδιαβρωτικών και Αντιπλημμυρικών Έργων Καμμένων Εκτάσεων στις πληγείσες περιοχές Βατερών – Βρίσας – Σταυρού λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς το καλοκαίρι του 2022 συνολικής δαπάνης 1.700.000€. Φορέας υλοποίησης η Διεύθυνση Δασών Λέσβου και η εκτέλεση των έργων θα είναι άμεση. Ευχαριστώ θερμά για ακόμη μια φορά τον αρμόδιο Υπουργό κ Κώστα Σκρέκα καθώς έπειτα από τα 11.771.000€ για τα δίκτυα αποχέτευσης της Νότιας Περιοχής Μυτιλήνης υπέγραψε και την παραπάνω απόφαση δίνοντας ουσιαστική λύση στην αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής και εν γένει την αντιμετώπιση ενός μεγάλου περιβαλλοντικού ζητήματος.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο