Εγκρίθηκε η προμήθεια συστήματος διαχείρισης Δικτύου Ύδρευσης στον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Απόφαση έγκρισης της πράξης «Προμήθεια Συστήματος Διαχείρισης Δικτύου Ύδρευσης ΔΕΥΑ Λέσβου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξης 2014-2020», συνολικού προϋπολογισμού 7.691.500 ευρώ.

Αφορά στην Αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών ύδρευσης και εγκατάσταση νέων σύγχρονων στο πλαίσιο της πλήρους εφαρμογής των νέων τεχνολογιών.

Πρακτικά θα εγκατασταθούν 19.994 έξυπνοι υδρομετρητές οικιακής κατανάλωσης με δυνατότητα online παρακολούθησης και καταγραφής των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών του δικτύου ύδρευσης (παροχή, πίεση και χλώριο).

Το έργο αφορά στον Δήμο Δυτικής Λέσβου και τις υποδομές Καλλονής, Πολιχνίτου, Μανταμάδου, Αγ. Παρασκευής, Ερεσού-Αντίσσης, Πέτρας και Μολύβου

Όλα τα δεδομένα των νέων μετρητών μεταφέρονται σε Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου και σε Τοπικούς Σταθμούς Δεξαμενών για την ανάλογη επεξεργασία. Τα οφέλη της online παρακολούθησης και της τηλεπαρακολουθησης είναι προς όφελος καταρχήν της Κεντρικής Διαχείρισης της παροχής Ύδρευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο