Επίσκεψη στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης

Το Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου επισκέφθηκαν σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2023, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, μαζί με την Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος κα. Μαρία Συμεού και Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος προκειμένου να παραδώσουν στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Συσσιτίου π. Α. Αναστασέλλη ποσότητα τροφίμων, τα οποία είχαν συλλέξει οι εθελοντές στο πλαίσιο της δράσης «Το Καλάθι της Αγάπης».

Επίσης, οκτώ (8) Εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος έχουν καθημερινή παρουσία κατά την διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου, όπου εξυπηρετείται καθημερινά μεγάλος αριθμός οικογενειών & συνανθρώπων μας.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος, η Κοινωνική Λειτουργός και οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου κ.κ. Ιακώβο, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά των τροφίμων και για την διαρκή παρουσία των Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας στην διαδικασία προετοιμασίας του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο