«ΑΞΙΩΤΗΣ» ένα καφεκοπτείο με ιστορία

Στην οδό καβέτσου 20 κάτω από το αρχοντικό βρίσκεται ένα από τα πιο παλιά καταστήματα της Μυτιλήνης. Το καφεκοπτείο Αξιώτης!

Το πρώτο κατάστημα των αδελφών Αξιώτη βρισκόταν κοντά στη Μητρόπολη και αυτό της καβέτσου άνοιξε λίγο αργότερα.

Παράλληλα και για πολλά χρόνια ο κύριος Αξιώτης έκανε διανομές σε όλο το νησί.

Τώρα πια η διεύθυνση του καταστήματος έχει περάσει στα χέρια της κόρης του Νίκης.

Μπορεί το μαγαζί να είναι παλιό αλλά μέσα του θα ανακαλύψεις ότι πιο “σύγχρονο” κυκλοφορεί για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

Εκτός από ξηρούς καρπούς ψημένους, ωμούς, με αλάτι ή ανάλατους, θα βρεις προϊόντα χωρίς ζάχαρη, γλουτένη, υδατάνθρακες, βιολογικά (συσκευασμένα ή χύμα), vegan, βουτυρά ξηρών καρπών (χωρίς ζάχαρη αλάτι φοινικέλαιο), φυτικά γάλατα και μπάρες.

Μία μεγάλη ποικιλία από μπαχαρικά, μείγματα μπαχαρικών για το φαγητό αλλά και για τα γλυκά σας, αποξηραμένα φρούτα όλα χωρίς ζάχαρη, ρόφημα σοκολάτας σε πολλές γεύσεις και με στέβια, καραμέλες με ζάχαρη και χωρίς, οτιδήποτε χρησιμοποιείται για το πρωινό σας, δημητριακά χύμα, βιολογικά και μη ( χωρίς ζάχαρη ) βρώμη, βιολογικά άλευρα (χύμα), superfoods, βιολογικές φυτικές πρωτεΐνες.

Το τσάι με νιφάδες χρυσού αλλά και το τσάι λαχανικών θα σε βάλουν στον πειρασμό να τα δοκιμάσεις και αν όχι έχει πάνω από 70 γεύσεις για να επιλέξεις την αγαπημένη σου. Εννοείται ότι θα βρεις και τσάι χωρίς καφεΐνη.

Εκτός από το κλασικό ελληνικό καφέ ( ξανθό, σκούρο) αξίζει να δοκιμάσεις και τον ελληνικό με γεύση μαστίχα.

Σε χύμα και οικονομική τιμή θα βρεις και τον Nescafe (τον αυθεντικό) ενώ η νέα προσθήκη στιγμιαίου καφέ με γεύσεις δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο.

Αν είσαι λάτρης του γαλλικού  μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τον irish cream και για τους πιο απαιτητικούς τον φίλτρου με άρωμα brandy.

Όλους τους καφέδες θα τους  βρεις και σε decaf ( χωρίς καφεΐνη) και τους αρωματικούς φίλτρου αλλά και τους στιγμιαίους αρωματικούς.

Facebook : Αξιώτης Καφέδες – Ξηροί Καρποί
Instagram : axiotis_kafekopteio

Αφήστε ένα σχόλιο