Δήμος Μυτιλήνης | Δημοπρατείται το έργο κατασκευής του γηπέδου 8×8 στους Πύργους Θερμής

Δημοσιεύθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου η πρόσκληση για το έργο κατασκευής και ηλεκτροφωτισμού γηπέδου 8×8 στους Πύργους Θερμής, συνολικού προϋπολογισμού 403.126,47 ευρώ, με τους υποψήφιους αναδόχους να καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους το αργότερο έως το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Απριλίου στις 15:00.

Το έργο ήταν ενταγμένο στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) από το 2019, και αφορά την κατασκευή αθλητικού χώρου γηπέδου 8×8 διαστάσεων 40m x 60m με συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς, τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου σε έκταση 3.796m2 που θα καταλαμβάνει το σύνολο του αθλητικού χώρου, έναντι του κτιρίου του Γυμνασίου Θερμής. Σημειώνεται, πως η χωροθέτηση του ανοιχτού γηπέδου έγινε με γνώμονα τη κατάληψη όσο το δυνατόν μικρότερου χώρου από το γεωτεμάχιο ώστε να υπάρχει ελεύθερος χώρος για μελλοντικά έργα.

Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ποσό 343.074,42 €) και ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης (ποσό 60.052,05 €) και ο χρόνος εκτέλεσής του προβλέπεται στους οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο