Συνάντηση Χαρ. Αθανασίου με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2023 ο Βουλευτής νομού Λέσβου κ.Χαράλαμπος Αθανασίου πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του με την Πρόεδρο κα Ζερβού Μαρία και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης κα Αξαρλή Λουκία, Αξιώτου Βούλα και Αλογδέλλη Βούλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εθελοντές αιμοδότες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες και τις ανάγκες τους σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη δράση τους. Επισήμαναν τη σημαντικότητα της ύπαρξης και ενίσχυσης του συλλόγου καθώς και την υποστήριξη μέσω του έργου τους σε πολίτες της Μυτιλήνης.

Παρουσίασαν επίσης τα έργα και τις δράσεις του συλλόγου τους, καθώς και τα προγράμματα που έχουν υλοποιήσει για την προώθηση της αιμοδοσίας στην τοπική κοινωνία.

Ο κ Αθανασίου άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες και τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τις προσπάθειες του με κάθε τρόπο. Εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο των εθελοντών αιμοδοτών και τη συνεισφορά ζωτικής σημασίας στους αποδέκτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο