Ικανοποίηση Μουτζούρη για την πρόοδο των πληρωμών των χρηματοδοτούμενων έργων μέσω του ΠΤΑ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και ΕΣΠΑ Ευστράτιος Κυρατζής  εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την αξιοσημείωτη πρόοδο για τις πληρωμές των χρηματοδοτούμενα έργων μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης  , κατά τη διάρκεια του πρώτου διμήνου του 2024.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πληρωμές για το διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2024 έως 29η Φεβρουαρίου 2024, ανήλθαν σε συνολικό ποσό 19.705.589,31 € σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023 που οι πληρωμές ήταν ύψους 7.835.499,79 €.

Επιτάχυνση και θεαματική αύξηση των πληρωμών των Χρηματοδοτούμενων Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η υπερδιπλάσια αύξηση των πληρωμών ανταποκρίνεται στον ζήλο και την αφοσίωση των υπαλλήλων των αρμόδιων υπηρεσιών , που αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε. Κατανοώντας τη σημασία της έγκαιρης υλοποίησης των έργων για την τοπική κοινωνία, οι υπηρεσίες μας ξεπέρασαν τις προσδοκίες, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Η ομαδική προσπάθεια και ο συντονισμός σε όλα τα επίπεδα της Περιφέρειας συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχημένη υλοποίηση και πληρωμή των έργων.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε:

«Η προσήλωσή  των υπαλλήλων και στελεχών των υπηρεσιών μας  στην υπηρεσία της  πολιτείας, η αφοσίωση και η έμπρακτη προθυμία  τους καθώς η αποτελεσματικότητα της εργασίας  τους  αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι  ότι αυτό το επίπεδο αποτελεσματικότητας και συνεργασίας θα συνεχιστεί, με υπόσχεση αυξημένων κονδυλίων για τον επόμενο χρονικό διάστημα. Στόχος μας η τελεσφόρα διαχείριση των δημόσιων πόρων. Ενισχύουμε τη δέσμευσή μας για ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια και συνεργασία με τους πολίτες, τους δήμους, και όλους τους φορείς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Εξακολουθούμε να αναζητούμε καινοτόμες λύσεις και να προωθούμε έργα που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Στόχος της Περιφερειακής Αρχής του Κώστα Μουτζούρη η οικονομική ανάκαμψη και η ευημερία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

Επιτάχυνση και θεαματική αύξηση των πληρωμών των Χρηματοδοτούμενων Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο