Πολύ κοντά στην άρση επικινδυνότητας της Βρίσας | (AUDIO)

Μια κρίσιμη σύσκεψη για μέλλον του οικισμού της Βρίσας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Την συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης και θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρίσας, Νίκος Λάσκαρης.

Είχε προηγηθεί άλλη μια συνάντηση πριν από ένα μήνα περίπου όπου κυρίαρχο αίτημα ήταν η άρση της κατάστασης επικινδυνότητας που έχει κηρυχθεί στη περιοχή από το 2017 εξαιτίας του φονικού σεισμού που είχε ως αποτέλεσμα, πολλές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες για τους κατοίκους του χωριού.

Στη συνάντηση αφού συζητηθούν όλες οι παράμετροι που απαιτήθηκαν από τους τεχνικούς που έκαναν τους ελέγχους στο χωριό θα ανακοινωθεί σύμφωνα με πληροφορίες η άρση του καθεστώτος επικινδυνότητας. «Αισιόδοξος» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης. «Είμαστε πολύ κοντά στο να ανακοινώσουμε την άρσης της επικινδυνότητας» δήλωσε στην ΕΡΤ Β. Αιγαίου, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.

Πηγή : ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο