Δήμος Μυτιλήνης | Καλωσόρισμα επισκεπτών από την Τουρκία στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Μια ιδιαίτερη υποδοχή επιφύλασσε στους επισκέπτες από την Τουρκία, που επέλεξαν να έρθουν στη Λέσβο σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου, ο Δήμος Μυτιλήνης σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, το Επιμελητήριο Λέσβου, την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, την Ένωση Ποτοποιών και τον Σύλλογο Επιχειρήσεων Εστίασης «ΑΣΠΙΔΑ», ημέρα κατά την οποία σημειώθηκε η κορύφωση των αφίξεων για αυτό το πρώτο διάστημα της νέας τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα, στους επισκέπτες του νησιού μας με το που κατέβαιναν από τα καραβάκια και αφού περνούσαν τους απαραίτητους ελέγχους, προσφέρονταν μικρά αναμνηστικά δώρα, μικρά μπουκαλάκια ούζου, γλυκά που πρόσφεραν δύο ζαχαροπλαστεία της πόλης, νερό αλλά και έντυπα με πληροφορίες για τη Λέσβο στην τουρκική γλώσσα.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Νίκος Γιαννάκας δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα είχαμε την κορύφωση των αφίξεων επισκεπτών από την Τουρκία και αποφασίσαμε μαζί με άλλους φορείς να οργανώσουμε ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα για όσους έφτασαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Ευχαριστούμε τα στελέχη του Τελωνείου και του Λιμενικού και όσους συμβάλουν ώστε η άφιξη των επισκεπτών και όλες οι σχετικές διαδικασίες να είναι ομαλή και υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο