Διάθεση τροφίμων σε 140 ευάλωτες οικογένειες του νησιού από τον Ερυθρό Σταυρό

Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, προχώρησε στην διάθεση τροφίμων σε 140 ευάλωτες οικογένειες του νησιού.

Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης παραδόθηκαν επίσης τρόφιμα στο «Κοινωνικό Συσσίτιο» της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου, μέσω του οποίου σιτίζονται καθημερινά περίπου 150 ευάλωτες οικογένειες & συνάνθρωποι μας. Την διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως υποστηρίζουν καθημερινά 8 Εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες που απλόχερα προσέφεραν τρόφιμα για να ενισχύσουν την δράση του Τμήματος, καθώς επίσης και τις ακούραστες εθελόντριες που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών και του 6 ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα προσέφεραν στην δράση, τους Εκπαιδευτικούς και του Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης τις εταιρείες που διέθεσαν δωρεάν τρόφιμα στο πλαίσιο της δράσης και οι οποίες είναι οι εξής: Μανώλης Χατζέλης – Ανώνυμη Πτηνοτροφική Εταιρεία,
Εταιρεία Κωφοπούλου-Ευαγγελίδη – Σούπερ Μάρκετ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,
Catering Elaitis – Εμμανουήλ Τζανέτος και το
Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Ευχαριστούμε τέλος τα Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ», «Σκλαβενίτης», «Μασούτης» και «My Market»τα οποία συνεργάστηκαν με το Τμήμα για την τοποθέτηση καλαθιών για την συγκέντρωση τροφίμων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο