Ασημένιο μετάλλιο για Κοντού και Φίτσιου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας | Δήλωση Δημάρχου Μυτιλήνης

Γράφουν ιστορία η Ζωή Φίτσιου και η Μυτιληνιά αθλήτρια του  ΝΟΜ Μηλένα Κοντού που για δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά το Μπλεντ το 2023, σήμερα στο Ζεγκεντ της Ουγγαρίας κατάφεραν να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ Ελ βαρών τερματίζοντας σε 7:31.94 πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανιας που πήρε το χρυσό σε 7:29.63 και μπροστά από το ιταλικό που πήρε το χάλκινο με 7:33.73.

Οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες έδειξαν πανέτοιμες να διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού στην τελική Προολυμπιακή ρεγκάτα στη Λουκέρνη (19-21/5).

Πηγή : ertnews.gr

Δήλωση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα

«Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους η Μυτιληνιά αθλήτρια του ΝΟΜ Μιλένα Κοντού, που με την συναθλητριά της Ζωή Φίτσιου για δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά το Μπλεντ το 2023, σήμερα κατάφεραν να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στο Ζεγκεντ της Ουγγαρίας.

Θερμά συγχαρητήρια και σε εκείνη και στους προπονητές της για την κοπιαστική προσπάθεια, για να φέρουν αυτά τα αποτελέσματα.

Ευχόμαστε από καρδιάς να πετύχουν και τον επόμενο μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού που θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο