Λέσβος | Παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ | (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παραρτήματος ΕΚΑΒ Λέσβου συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων μέλη του εργατικού κέντρου εισχώρησαν στον χώρο της τελετής όπου και διαμαρτυρήθηκαν καθ`όλη την διάρκεια των εγκαινίων για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας όπως και για τις ελλείψεις στο προσωπικό όπως επίσης και για το ότι ο χώρος που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια είναι ένας νοικιασμένος χώρος και όχι καινούργιος χώρος του ΕΚΑΒ.

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν το άφησε ασχολίαστο χαρακτηρίζοντας βλάσφημο το γεγονός ότι κατά την διάρκεια όπου οι Ιερείς λέγαν τις ευχές τους το συγκεντρωμένο πλήθος συνέχιζε να γιουχάρει, και συνέχισε προκαλώντας να έρθει στο βήμα ένας εκπρόσωπος για να πεί τα αιτήματά τους.

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης αφού έκοψε μαζί με τον Ευρωβουλευτή και εκ νέου Υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου την κορδέλα, ξεναγήθηκε στον χώρο του ΕΚΑΒ και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα των ασθενοφόρων.

Δείτε το βίντεο :

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο