Συνέδριο με θέμα την ποινική δίκη από την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και τον Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Μυτιλήνης συνδιοργανώνουν, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Μυτιλήνης, διήμερο συνέδριο, με θέμα: «Ποινική δίκη, μετά τις πρόσφατες παρεμβάσεις με το Ν. 5090/2024».

Στο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, από ώρα 17.30′ έως 21.00′ και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, από ώρα 10.00′ έως 14.30′, θα αναπτυχθούν ενδελεχώς επιλεγμένες θεματικές ενότητες του ουσιαστικού και δικονομικού ποινικού δικαίου, που απασχολούν ήδη τη νομολογία των δικαστηρίων και παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες ερμηνευτικές προσεγγίσεις, με τη σύμπραξη και ενεργό συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών, δικαστικών, εισαγγελικών λειτουργών και δικηγόρων.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, απευθύνοντας χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και η Διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Βορείου Αιγαίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση (live streaming) στο Υoutube, μέσω του επίσημου καναλιού της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Πηγή : ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο