Από 1η Απριλίου ξεκινάει η εφαρμογή της visas-express στην πύλη εισόδου της Μυτιλήνης | (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ξεκινάει η εφαρμογή του προγράμματος έκδοσης βίζας στις πύλες εισόδου της χώρας. Στη Μυτιλήνη, η  εφαρμογή του μέτρου θα αρχίσει την 1η Απριλίου δηλώνει ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Παναγιώτης Τακτικός στην κάμερα του «Ν». Για την καλύτερη διαχείριση της αναμενόμενης αυξημένης επιβατικής κίνησης, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Η σύσκεψη έγινε σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου και σε αυτή συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και το Τελωνείο Μυτιλήνης.

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης θα γίνουν σειρά παρεμβάσεων προκειμένου να διευκολυνθεί όσο γίνεται περισσότερο η προσέλευση και η αποχώρηση των επισκεπτών και των οχημάτων από την Τουρκία.

Ήδη από το χώρο του Τελωνείου έχουν απομακρυνθεί πολλά αντικείμενα στο πλαίσιο των προσπαθειών ευπρεπισμού του χώρου.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αντικατάστασης των λαμπτήρων στους πυλώνες φωτισμού στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Τοποθετούνται νέοι λαμπτήρες τύπου Led που αναμένεται να δώσουν περισσότερο φωτισμό και να μειώσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Πηγή : stonisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο