Αντιπροσωπεία του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στον Περιφερειάρχη Β.Α.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχθηκε σήμερα 9.12.2021 στο γραφείο του αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, αποτελούμενη από την Πρόεδρο Μαρία Ζερβού, την Αντιπρόεδρο Λουκία Αξαρλή, την Γραμματέα Αφροδίτη Γιαννέλλη και τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής Ιατρό Νίκο Μαυρουδή.

Ο Περιφερειάρχης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα την τιμή να γνωρίσω το νέο Προεδρείο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών οργάνων Σώματος Μυτιλήνης και να συζητήσουμε τα θέματα που τους απασχολούν αναζητώντας λύσεις. Η Περιφέρεια και προσωπικά ως Περιφερειάρχης στεκόμαστε κοντά και υποστηρικτικά σε κάθε σύλλογο και φορέα που πραγματοποιεί μία τόσο σημαντική κοινωνική προσφορά , όπως αυτή των Εθελοντών Αιμοδοτών, που έχουν ανάγκη οι πολίτες του».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Ζερβού υπογράμμισε:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Περιφερειάρχη με σκοπό τη γνωριμία και την ενημέρωσή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως σύλλογος και κυρίως αυτό της εύρεσης χώρου για τις Εθελοντικές Αιμοδοσίες μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση που έδειξε και το γόνιμο κλίμα της συζήτησης που είχαμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο