Με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Υπό κράτηση βρίσκεται ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος και σήμερα το πρωί αναμένεται να μεταχθεί με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 

Η σύλληψή του ήλθε αφενός κατόπιν καταγγελίας νεαρής κοπέλας η οποία ανέφερε ότι ο παρουσιαστής ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους, με πορνογραφικό περιεχόμενο, βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση, και αφετέρου μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που είχε ζητήσει να διερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανάλογες καταγγελίες εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του αφορά την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει την αυτόφωρη διαδικασία. 

Νωρίτερα, ο ίδιος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης όπου παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες στο σπίτι του για τον εντοπισμό στοιχείων που συνδέονται με τις παραπάνω καταγγελίες. 

Παρουσία του τηλεπαρουσιαστή οι κατ’ οίκον έρευνες

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. 
Πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. 
Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής. 
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξάγονται στο εξοχικό του στην Αλόννησο. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο