Τέλος στη ζωή του έδωσε 35χρονος επιζών από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη το 2003

Στα 35 του χρόνια θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας άνδρας από το Μακροχώρι Ημαθίας. Ο άνδρας ήταν ένας από τους διασωθέντες μαθητές της τραγωδίας στα Τέμπη, τον Απρίλιο του 2003. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ το πολύνεκρο δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 21 συμμαθητές του.  

Ο 35χρονος ήταν ένας από τους τέσσερις μαθητές που χρειάστηκε να παραμείνουν στην εντατική μετά το συγκλονιστικό τροχαίο. 

Η τραγωδία με τους 21 νεκρούς μαθητές στα Τέμπη

Η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία το απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου 2003. Ένα λεωφορείο με μαθητές της πρώτης Λυκείου επέστρεφε στο Μακροχώρι Ημαθίας από εκδρομή στην Αθήνα. Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών ο οδηγός ενός φορτηγού, που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα, χάνει τον έλεγχο και συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο στο 388ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

Από τη σύγκρουση 21 μαθητές βρίσκουν τραγικό θάνατο ενώ άλλοι 9 τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο έκαναν πάνω από δύο ώρες να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματίες, ενώ οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος σόκαραν το πανελλήνιο καθώς τα νοβοπάν έκοψαν στα δύο το πούλμαν.

Πηγή : athensvoice.gr

Follow us on social media

Αφήστε ένα σχόλιο