Άρης Χατζηκομνηνός | «Όλη η Ελλάδα είναι μπλέ!!!»

Όλη η Ελλάδα είναι μπλε!!!

Ο Ελληνικός λαός επέλεξε σταθερότητα, ασφάλεια, συνέπεια λόγων και έργων, πορεία δυναμικά και αταλάντευτα ΜΠΡΟΣΤΑ.

Έστειλε μήνυμα με την ψήφο του για ισχυρή Ελλάδα, που την εξασφαλίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το γαλάζιο χρώμα που κάλυψε απ’ άκρη σ’ άκρη την πατρίδα μας, εξαφάνισε το γκρίζο που επιχειρούσε με κάθε τρόπο να επανέλθει. Δεύτερη φορά Αριστερά δεν θα υπάρξει!

Το ίδιο μήνυμα έστειλαν και τα νησιά μας, η Λέσβος, η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους συμπολίτες μου για τον αγώνα που έδωσαν για την μεγάλη νίκη της παράταξής μας και την αύξηση των ποσοστών και ψήφων σε σχέση με τις εκλογές του 2019 στο νομό μας. Να συγχαρώ τον Χαράλαμπο Αθανασίου για την εκλογή του, και όλους τους συνυποψήφιούς μου για τον ενωτικό αγώνα που δώσαμε. Με το ίδιο ενωτικό πνεύμα και την αγωνιστικότητα θα δώσουμε την μάχη και στην επαναληπτική κάλπη που ακολουθεί.

Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συμπολίτες μου που έδωσαν τον δύσκολο αυτό αγώνα δίπλα μου και με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντας μου την δυνατότητα να συνεχίσω το ίδιο δυναμικά, ασυμβίβαστα και με ειλικρίνεια. Την οικογένειά μου και τους υπέροχους πραγματικά φίλους- συνεργάτες μου, που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στις πολιτικές επιλογές μου. Τους είμαι ευγνώμων!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο