Online ενημέρωση και πληρωμές οφειλών προς τον Δήμο Μυτιλήνης

Την δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για τις οφειλές τους καθώς και να πραγματοποιήσουν πληρωμές προς τον Δήμο Μυτιλήνης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων (ΣΔΟΠΣ).

Το ΣΔΟΠΣ είναι προσβάσιμο μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Μυτιλήνης αλλά και της διεύθυνσης https://mytilene.qprimeerp.gr/ .

Η σύνδεση στην υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών γίνεται με χρήση των προσωπικών σας κωδικών στο taxisnet, όταν αυτό ζητηθεί από την σχετική υπηρεσία-σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Μετά την πρώτη σύνδεση – εγγραφή, απαιτούνται έως δύο εργάσιμες ημέρες για τη διασταύρωση των στοιχείων του συναλλασσόμενου και την ενεργοποίηση της καρτέλας του, η οποία στη συνέχεια είναι διαθέσιμη.

Σε αυτή μπορεί να έχει μία συνολική εικόνα των συναλλαγών του με τον Δήμο Μυτιλήνης, που περιλαμβάνει οφειλές, πληρωμές, ρυθμισμένες οφειλές, δόσεις, διακανονισμούς κ.ά. Επίσης, μπορεί να εκτυπώσει τα στοιχεία της οφειλής, καθώς και να πληρώσει τις βεβαιωμένες του οφειλές, είτε είναι εμπρόθεσμες, είτε ληξιπρόθεσμες με τις αντίστοιχες προσαυξήσεις, μέσω Web Banking και Ταμείου Τραπέζης, με την χρήση της ταυτότητας πληρωμής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο