Στο Πλωμάρι έφτασαν την Τετάρτη 27 Αυγούστου τα σκάφη, που συμμετέχουν στη φετινή Aegean Regatta. Χθες ξεκίνησε και πάλι το αγωνιστικό σκέλος, ενώ αύριο σκάφη και πληρώματα θα φθάσουν στη Μυτιλήνη, τελευταίο σταθμό της φετινής διοργάνωσης, που ξεκίνησε από τη Λήμνο στις 23 Αυγούστου και πέρασε ήδη από τον Άγιο Ευστράτιο, πριν καταλήξει στο νησί μας.
Το Σάββατο 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η 5η και τελευταία ιστιοδρομία, παράκτια της περιοχής της Μυτιλήνης, καθώς επίσης και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις και στις 21:00 η τελετή λήξης με συναυλία στην Πλατεία Σαπφούς.
Η Aegean Regatta διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, με συντονιστή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τους Δήμους Μυτιλήνης, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.
