Δήμος Δυτικής Λέσβου | Συνέντευξη τύπου για την παρουσίασης της πρότασης αξιοποίησης του Γεωθερμικού Πεδίου Πολιχνίτου

ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση της πρότασής του για την εξασφάλιση του δικαιώματος εκμετάλλευσης και διαχείρισης του Βεβαιωμένου Γεωθερμικού Πεδίου του Πολιχνίτου.

Η Συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολιχνίτου. Ως γνωστόν ο Δήμος που παρακολουθεί στενά την όλη υπόθεση έχοντας ειδικό ενδιαφέρον, συμμετέχει με δική του πρόταση στη δημόσια πρόσκληση υποβολής δεσμευτικών προτάσεων που έχει προκηρύξει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, επιδιώκοντας να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην εκμετάλλευση του φυσικού θησαυρού του Πολιχνίτου.

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος για τις ενέργειες του Δήμου τα τελευταία δύο χρόνια προκειμένου να δημιουργηθεί ξανά η προοπτική αξιοποίησης του Γεωθερμικού Πεδίου, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Στρατή Ζαφείρης παρουσιάζοντας αναλυτικά την πρόταση του Δήμου, ενώ θα συμμετέχουν ακόμα στο πάνελ (μέσω τηλεδιάσκεψης) ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών που συνεργάστηκε για τη διαμόρφωση της τελικής πρότασης Μιχάλης Βραχόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Αλάνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο