Χριστούγεννα στα κρατητήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος | Τη Δευτέρα (27/12) θα απολογηθεί

Χριστούγεννα στα κρατητήρια θα κάνει ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα, 27/12. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. 
Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε εις βάρος του ο εισαγγελέας πρωτοδικών, κατηγορείται για το αδίκημα της “ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου”, η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος.  

Δια του δικηγόρου του, ο κατηγορούμενος τηλεπαρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα, δηλώνοντας μετανιωμένος, ενώ ανέφερε ότι επρόκειτο για “τεράστιο λάθος του”. Τόνισε, όμως, ότι τα όποια ροζ βίντεο δημοσιοποίησε κατά το παρελθόν τα έχει κατεβάσει ήδη ο ίδιος, εδώ και πολλά χρόνια, και πως οι αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα δεν συνδέονται με το πρόσωπό του. 

Σχολιάζοντας την ασκηθείσα ποινική δίωξη, ο συνήγορός του Γιώργος Δακουράς, έκανε λόγο για “νομικό άλμα” και “υπερβολή, τονίζοντας ότι η πράξη αυτή “δεν συνδέεται με οικονομικό όφελος”. “Ο ισχυρισμός του (εντολέα μου) είναι είναι ότι αυτό που έκανε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Έχει λήξει όμως εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του ή να τα αναπαρήγαγε από παλιά”, ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αποκάλυψε, δε, πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων. 

Ο 58χρονος κατηγορούμενος είχε παραδοθεί αυτοβούλως χθες, Τετάρτη, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Σε συνέχεια προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί εις βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, την οποία προκάλεσαν καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων για δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, αλλά και καταγγελία με ανάλογο περιεχόμενο που είδε το τελευταίο 24ωρο το φως της δημοσιότητας, αποφασίστηκε η σύλληψή του. 

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο