Σήμερα η απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου | Στην «επιφάνεια» τέσσερις νέες καταγγελίες

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, αναμένεται η απολογία του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αντιμετωπίζοντας δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Την ίδια ώρα, όμως, οι καταγγελίες σε βάρος του συνεχώς αυξάνονται, καθώς στην επιφάνεια ήρθαν τέσσερις νέες καταγγελίες από κοπέλες ενώ εκείνος πέρασε τα Χριστούγεννα στο κελί.

Με αφορμή την απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος καταγγέλλουσας, τόνισε πως θα προκύψουν κι άλλες καταγγελίες. Μάλιστα, ο δικηγόρος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να κριθεί προσωρινά κρατούμενος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχουν ακόμη τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» ο παραδόθηκε στην αστυνομία την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Σε συνέχεια προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί εις βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε η σύλληψή του, ενώ πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έδωσε κατάθεση μόνο για την περίπτωση της γυναίκας η οποία τον κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, παραδέχθηκε πως είχε αναρτήσει βίντεο της νεαρής στο διαδίκτυο, αλλά ισχυρίστηκε πως το κατέβασε μερικές ημέρες αργότερα.

Πηγή : neakriti.gr
Φωτογραφία : INTIME NEWS

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο