ΠΡΟΣΟΧΗ…!!! | Επικίνδυνη λακκούβα στον δρόμο των Αλυφαντών

Το βράδυ της Πέμπτης (15/02/2024) γίναμε μάρτυρες ενός παρ`ολίγου τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης στον δρόμο των Αλυφαντών από τον Γαιδαρανήφορο πρός την Εκκλησία των Αλυφαντών, ένα προπορευόμενο δίκυκλο έπεσε μέσα στην λακκούβα (που σας δείξαμε στην φωτογραφία) με αποτέλεσμα να σπάσει το λάστιχο του δικύκλου, να στραβώσει η ζάντα και ευτυχώς λόγο της χαμηλής ταχύτητας και της εμπειρίας του οδηγού, ήταν στιγμιαίο τα χάσιμο του ελέγχου του δικύκλου. Ευτυχώς ο οδηγός δεν πανικοβλήθηκε ανέκτησε τον έλεγχο, και σιγά σιγά πέρασε από την απέναντι πλευρά του δρόμου και σταμάτησε.

Λόγω της πρόσφατης βροχής η λακκούβα είχε γεμίσει με νερό με αποτέλεσμα την νύχτα να μήν φαίνεται ότι είναι τόσο βαθιά (όχι ότι την μέρα φαίνεται καλύτερα) δεν μπορούσε εύκολα κάποιος να την διακρίνει, έτσι και ο συγκεκριμένος οδηγός έπεσε μέσα.

Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι ότι κατά την διάρκεια που παραμείναμε εκεί να δούμε εάν θέλει βοήθεια ο οδηγός, ήταν πολλοί εκείνοι που σταμάτησαν και ρωτούσαν, άν ήθελε κάποιος κάποια βοήθεια, και στην σύντομη συζήτηση οι περισσότεροι αναφέραν ότι η συγκεκριμένη λακκούβα όπως και μία άλλη πιό πρίν, στον δρόμο πρός τον Χάλικα άλλα και άλλη μία στον δρόμο πρός το Στρατόπεδο της Παγανής, είναι αρκετό καιρό έτσι και είναι πολλοί αυτοί που είτε δεν τις ήξεραν, είτε δεν τις είδαν και πέσαν μέσα και πάθανε ζημιά στα οχήματά τους, και το χειρότερο…όταν μία ηλικιωμένη κυρία με πρόβλημα στην μέση έπεσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της με αποτέλεσμα να χειροτερέψει το πρόβλημα της υγείας της.

Ποιός είναι ο υπεύθυνος για αυτό το χάλι στο συγκεκριμένο οδόστρωμα τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει, τον κόσμο τον ενδιαφέρει να δουλεύει ο κρατικός μηχανισμός και να είναι άμεση η αποκατάσταση των προβλημάτων, πρίν γίνει κανένα κακό και τότε θα είναι αργά για να ψάχνουμε να δούμε ποιός ήταν ο υπεύθυνος….

ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ….ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…!!!!!

Πηγή : lesvosdays.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο